Triple forward helix

Åh jag är så glad, Maria har tagit hål i mitt öra igen. Det är alltså dom tre uppe på framsidan av örat. Har velat ha dessa så länge men har varit lite osäker eftersom att är på ett lite dåligt ställe men nu sitter dom där och jag tycker det blev så fint! Maria började ta den "längst ner" alltså närmast ansiktet och den knakade på ganska bra när hon stack igenom nålen, den i mitten gjorde nog minst ont och den översta gjorde ondast och lät också den ganska mycket. Det gjorde inte ont att ta själva hålen men eftersom att vi tog alla tre samtidigt så hann det bli väldigt ömt till det sista hålet. Vi använde en 0,8mm tjocka nålar och örhängena är egentligen näspiercingar som är 0,6mm tjocka och dessa är i silver och från piercingkungen, de är sånna som man ska böja själv vilket var lite pillrigt men maria hjälpte så det blev superb!
 
Läkningen går oväntat bra, jag tog dom i torsdags så 5 dagar sen och jag har absolut inte haft några problem och det läker superfint. Det gör nog nästan mindre ont än mina vanliga helix. Det hålet som är mitt i örat gjorde fruktansvärt ont under läkningen, hela örat stelnade typ ihop och det gjorde till och med ont att tugga. Så att ta hålen skulle jag kanske säga var en 3/10 och läkningen 1/10, om man då jämför med hålet i mitten så var den 2/10 att ta och kanske 7/10 läkning.
 
Kram på er.
Allmänt | | Kommentera |

soluppgång

I fredags så gjorde jag linn sandra och julia tacos hemma hos mig och myste och pratade massamassamassa sedan någon gång vid 1 kanske så kom vi på att vi ville fara och kolla på soluppgången så vi kollade vilken tid den skulle gå upp sen så kom vi på att vi skulle fara till piren så vi for dit sen kom vi på att solen inte går upp på den sidan så då for vi till revet och satte oss på stranden och tittade på soluppgången som vi knppt såg för det var så himla mycket moln. hahah det var iallafall väldigt väldigt mysigt! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Plantera

Åh färgåtergivningen är inte rättvis.. :/
 
Jag har iallafall spårat ur i dethär med att plantera, de flesta plantorna är lite ledsna nu för jag har ställt ut dom i garaget för de växte så snabbt. Hoppas på att alla överlever så jag kan plantera ut dem sen. Skulle också vara kul om jag skulle kunna få basilikan att överleva utomhus menmen vi ser väl.
Växter | | Kommentera |
Upp